OEM Pabrik Grosir Grosir Rajutan Katun Pullover Wanita

Katrangan singkat:

Papan Asal: Suzhou, China
Nomer Gaya: HRMGS02
Bahan:  Katun utawa Adat
Gauge: 5GG utawa Custom
MOQ: 500 pcs / saben warna
Ukuran: Ukuran Khusus
Teknik: Rajutan Komputer
Werna: Custom miturut PANTONE
Jinis Pasokan: Layanan Custom OEM

Detail Produk

Tag Produk

Luwih saka 22 pengalaman produksi taun, nyedhiyakake produksi khusus luwih saka 300w sweter kanggo akeh merek klambi kondhang.

DETAIL PRODUK

Sweater pullover katun murni prawan OEM, bahan baku digawe saka bahan katun murni, kanggo masarakat biasa, katun murni minangka bahan sing paling disenengi, Terjangkau lan nyenengake, serat alami, benang katun digawe, sweter digawe saka katun maneh, amarga katun anget, dadi sweter dadi anget, yen wong tuwa menehi bocah sing anget, bocah bakal wani ngimpi sing luwih gedhe. Sweter iki digawe ing Jiangsu, China. Sweter kasebut jambon, putih, ijo lan oranye. Bocah-bocah cocog kanggo warna anget, warna-warni warna-warni lan multi-warna.

Mode sweter katun pullover katun rajutan iki yaiku struktur rajutan rusuk, lengen klambi 2 * 2, Kanggo desain rusuk cuff, detail sing apik banget, kuat praktis. Colar yaiku dobel 2 * 2 iga, dudu wujud sing owah, dudu gesekan bocah tilas jahitan winih, dekorasi kisi berlian Alan, bal bisa nambah utawa ora bisa ditambah, sing bisa disesuaikan miturut desain sampeyan.

Kita menehi saran babagan cara ngumbah sweter bocah, disaranake nggunakake deterjen netral 30 derajat banyu rendhem sajrone 10 menit, ngumbah tangan kanthi lembut, aja nggosok utawa corak, supaya ora ana deformasi pil, uga ora direndhem nganggo sandhangan liyane kanggo ngindhari pewarna, sawise ngumbah, kudu ubin kanthi alami, ora kena sinar srengenge sing kuwat. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, hubungi kami. Kita ngarepake priksaan.

OEM Fashion Cotton Sweater
OEM wholesale Girls Sweater
OEM Knitted Pullover Sweater
OEM Sweater Factory

PROSES PESANAN

1.Sing tuku ngirim TechPacks, swatch, conto asli, lsp kanggo rega / sampling.

2.Kita nggawe conto adhedhasar techpacks panuku, yen rampung, kita njupuk gambar menyang panuku lan ngirim conto kanthi ekspres menyang pembeli kanggo disetujoni.

3.Sawise pembeli mriksa sampel, lan konfirmasi supaya panggonan, mula kita bakal ngatur benang akeh buku lan ing wektu sing padha, kita bakal ngatur conto kanggo disetujoni kanggo nindakake massal. Sawise disetujoni PPS, pabrik kita bakal ngatur produksi adhedhasar sing disetujoni iki. Saben langkah bakal dikontrol kanthi ketat.

4. Sawise rampung, kita bakal ngatur pengepakan lan pengiriman kaya sing dibutuhake, konfirmasi saben pesenan bisa dikirim tepat waktu.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KELUARAN KAMI

Our Advantage12

TRANSPORTASI

TRANSPORTATION

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: