Tips kanggo ora ngeculake wol ing sweter wol

1. Trik kanggo sweter wol supaya ora ngeculake rambut: Larutake sendok makan pati ing setengah cekungan banyu adhem, rendhem sweter wol lan jupuk metu tanpa dipulas, dicelupake lan lebokake ing banyu kanthi dicuci sithik bubuk, rendhem nganti 5 menit. jaring

2. Lapisan skala sing tipis bakal dibentuk ing pot aluminium utawa panci aluminium sawise sawetara wektu. Lebokake kulit kentang ing njero, tambahkan banyu sing cukup, godhok, godhok udakara 10 menit, banjur copot.

3. Lantai pawon akeh minyak lan ora gampang diresiki. Sadurunge mubeng ing lantai, sampeyan bisa ngencerake lemah sing berminyak nganggo banyu panas kanggo empuk reregetan, banjur pour cuka ing mop, lan banjur lap lantai kanggo ngilangi rereget berminyak ing lemah.

4. Sawise nguripake saklar gas kanggo nyala, yen nyala ijo, tegese gas ora diobong kanthi lengkap, sing mbuwang-mbuwang bensin. Ing wektu iki, luwih becik nyetel katup kontrol udara menyang posisi sing nyala api kasebut.

5. Nalika nggunakake pemanas banyu, luwih becik nyetel suhu ing antarane 50-60 derajat, sing bisa nyegah pembentukan skala pemanas banyu; nalika suhu banyu ngluwihi 85 derajat, tatanan skala bakal nambah.

 Tips for not shed wool on woolen sweaters


Wektu kiriman: Mei-10-2021