Bedane sweter lan sweter

Konseptual sweter kasebut kalebu sweter rajutan. Knitwear minangka konsep sing luwih jembar. Pakaian rajutan bisa dipérang dadi rajutan katun lan rajutan wol, lan sweter kalebu rajutan wol. Sweter rajutan sing asring diarani umume nganggo kain tenunan sing ditenun kanthi peralatan rajutan. Lahane pancen sweter rajutan gunung lan wol ing babagan cara pangolahan ora padha, sweter rajutan katun ing produksi teknologi pemotongan lan jahitan. Sweter rajutan wol ora. Kain kasebut dirajut liwat disk jahitan. Sweter sing biasane dibahas utamane yaiku sandhangan rajutan tenunan wol, lan sweter rajutan minangka konsep kriya sing profesional banget. Umume, jeroan, katun olahraga, kaos kaki, lan liya-liyane bisa dianggep minangka rajutan.

Knitwear asring sugih ing drape lan efek awak. Ing taun-taun pungkasan, campuran lan kombinasi kardigan rajutan sing cocog banget cocog karo bocah-bocah wadon enom. Pilih sweter rajutan warna solid kanthi klambi cendhak lan legging warna permen nganggo boots Martin. Klambi sing imut banget, rok klambi kasebut ora kudu dawa banget. Ing cuaca sing adhem, sampeyan uga milih pilihan salju salju sing ditekuk. Kombinasi iki modis, seger, seksi lan lucu.

Rasane sweter rajutan sing santai lan santai, minangka jas, bisa nduduhake gaya Eropa lan Amerika. Yen sampeyan nganggo ndhuwur sing pas lancip, celana pendek denim sing cocog bakal nambah akeh ruam. Kaos sikil coklat lan jaket rajutan kanthi rok nggawe sampeyan katon seksi lan kebak pesona. Efek rajutan sing cedhak bisa nggawe dodo lan pinggul sampeyan katon luwih lengkap, nalika stoking ireng mung dawa lan nyuda sikil sampeyan. Pesona wanita wis paling disorot. Yen sampeyan nganggo jas rajutan, sampeyan ora cocog banget kanggo panganan rajutan sing rajutan. Saiki syal persegi cilik diikat ing gulu, sing modis lan loman.

 

Knitwear factory

Wektu kiriman: Mei-07-2021