Klasifikasi Organisasi Cardigan.

-Tjah jahitan

Uga dikenal minangka organisasi level weft, organisasi kanthi sisi siji. Pengaturan jarum nyulam: kaos rajutan kanthi jarum lengkap ing amben jarum siji. Kain kasebut nduweni sifat ekstensif melintang lan melengkung, lan gampang roboh sawise gelung rusak.

Organisasi SIPing

Uga dikenal minangka kain iga, kalebu kategori 1 utawa 1 iga lan 2 + 2 iga. Nyulam digawa ing amben jarum dobel, kabeh segitiga mlebu ing karya, lan ambane daur ulang padha. Pengaturan rajutan: amben jarum ngarep lan mburi disusun nganggo jahitan lengkap.

-1 + 1 nenun iga

Uga dikenal minangka iga tunggal. Aplikasi menyang garis leher, cuffs lan hem.

-2 + 2 nenun iga

Ndhuwur tingkat ekstensibilitas lan elastisitas sisih, setengah saka ekstensibilitas kaping pindho luwih gedhe tinimbang kain rajutan polos.

-Siping Organisasi Idling

Uga dikenal minangka struktur lapisan udara ribbed, yaiku struktur gabungan struktur ribbed lan struktur jarum datar. Fitur: Jahitan sing rata ing sisih ngarep lan mburi ora ana gandhengane, ing kahanan overhead, luwih kenthel tinimbang jaringan tulang rusuk, kanthi retensi anget sing apik, extensibilitas lateral cilik, lan bentuk sing luwih stabil.

Organisasi LingkaranTuck

Kain sing diselehake kanthi permukaan jarum tunggal, uga dikenal minangka kembang lemak jarum sing rata. Tuck bisa mbentuk macem-macem efek pola kayata pola bolong, pola ora rata, lan pola warna. Amarga ana daur ulang sing dawa, kekuwatan kain bakal kena pengaruh lan gandhengane mengko gampang.

-Organisasi Kembang Lemak

Organisasi Kembang Lemak minangka jeneng umum Organisasi Jihua. Miturut overhang sing digawe dening tuck, lumahing mbentuk pola cembung, lsp. Ana tuck sisih siji lan tuck sisi loro; ana tuck baris siji lan tuck multi-row; ana tuck jarum siji lan tuck jarum multi-jarum.

-Sorganisasi kembang

Jeneng ilmiah struktur corak diarani struktur bergelombang. Kanthi mindhah amben jarum, jahitan rajutan silang ing amben jarum dobel.

-Tisu skala iwak kaping pindho

Jaringan skala iwak dobel uga diarani jaringan non-rajutan, lan uga diarani jarum yuanbao dobel. Wis dirajut ing amben jarum dobel, lan intine yaiku nyalin sisi loro. Fitur: Kain skala iwak dobel gampang dipanjang lan deformasi ing arah melintang, sing nyuda penylametan bentuk saka sandhangan, nanging retensi anget ditambah, lan kain kasebut duwe rasane empuk lan kenthel. Iki digunakake kanthi akeh ing rajutan jarum.

-Nenun klacquard

Tenunan jacquard minangka jinis nenun sing milih benang ing kursus lan mbentuk puteran ing interval tartamtu miturut syarat pola kasebut. Nalika benang ora daur ulang, umume ngambang ing sisih mburi kain lan bisa dirajut ing amben jarum. . Fitur: Kain luwih kenthel, ora gampang deformasi, ekstensibilitas dikombinasikake kurang disebar, lan duwe efek warna sing apik.

-Sorganisasi kembang epek

Jeneng ilmiah struktur kembang kosong yaiku struktur leno, uga dikenal minangka struktur kembang persik, sing bisa dirajut ing kasur jarum siji. Jarum rajutan disusun kanthi lengkap, kanthi jersey tunggal minangka struktur dhasar, lan jahitan ditransfer miturut pola. Iki digunakake kanthi umum ing pola jahitan bar.

Cardigan Organization


Wektu kiriman: Apr-19-2021