Warta

  • How to clean knitted sweaters

    Cara ngresiki sweter rajutan

    1. Produsen sweter yakin manawa klambi rajutan kudu dibuwang lan direndhem ing banyu adhem suwene 10-20 menit sadurunge dicuci. Sawise digawa metu, ceket banyu, lebokake ing larutan bubuk cuci utawa solusi serpihan sabun banjur gosok, banjur ...
    Waca liyane
  • Precautions for cleaning knitted sweaters

    Ati-ati kanggo ngresiki sweter rajutan

    1. Produsen sweter ngerti manawa sweter rajutan gampang dibentuk, dadi sampeyan ora bisa narik kanthi kuat kanggo ngindhari bentuk sandhangan lan nyebabake rasa sampeyan. 2. Sawise ngumbah, sweter rajutan kudu dikeringake ing iyub-iyub, digantung ing papan sing entheng lan garing ...
    Waca liyane
  • Knitting and woven

    Nyulam lan dirajut

    Pabrik sweter ngerti manawa bedane tenunan lan rajutan yaiku: tenunan digawe nganggo tenunan lan tenunan, mula ana rong arah warp lan weft. Nanging nyulam digawe saka daur ulang sing terus ditanggulangi, mula nduweni drajad tartamtu ...
    Waca liyane
  • Common knitted fabrics

    Kain rajutan umume

    1. Serat asetat (Acetel) rajutan kain Produsen sweter asetat nduweni sifat unik kayata sutra, serat lan warna sing cerah, drape lan rasane apik banget. Kain rajutan sing diasilake nganggo tangan alus, nyandhang nyaman, nyerep ...
    Waca liyane
  • Five selection techniques for choosing knitted children’s clothing

    Lima teknik pilihan kanggo milih klambi bocah rajutan

    Wang: Pabrikan sweter percaya manawa sampeyan ora bisa ndeleng regane nalika tuku klambi, nanging kualitase minangka kuncine. Mambu: Aja tuku klambi kanthi ambune sing tajem; aja tuku klambi sing wis diobati anti-kisut lan pemutih kanggo bocah. Pitakon: ...
    Waca liyane
  • What are the decoration processes of the knitted sweater processing factory

    Apa proses dekorasi pabrik pengolahan sweter rajutan

    Pabrik pemrosesan rajutan yaiku ngolah produk lan bahan baku dadi klambi. Utamane nuduhake tambahan embel-embel, jubin, tombol, pompom, tali lan aksesoris liyane kanggo sandhangan, utawa nyekel benang, kembang, lipet, lan lipit. Gunakake sp ...
    Waca liyane
  • Attention should be paid to the production process of knitted garments

    Perhatian kudu diwenehake marang proses produksi sandhangan rajutan

    1. Pemasok sweter yakin penting banget kanggo nyoba nyusut kain sadurunge ngethok lan nyetel pola miturut shrinkage. 2. Proses utama sandhangan rajutan yaiku overhang pinggiran, sing gumantung karo kerapatan, jembar, warna lan ...
    Waca liyane
  • Some skills in color matching of knitted jewelry

    Sawetara katrampilan cocog karo warna perhiasan rajutan

    1. Abang kanthi warna putih, ireng, biru-abu-abu, krem ​​lan abu-abu. 2. Jambon kanthi ungu, abu-abu, ijo tuwa, putih, krem, coklat, biru laut. 3. Abang oranye kanthi putih, ireng lan biru. 4. Kuning nganggo kain wungu, biru, putih, coklat, ireng. 5. Coklat nganggo krem, kuning angsa, abang bata, biru-biru ...
    Waca liyane
  • The origin and development of knitted men’s clothing

    Asal lan pangembangan sandhangan pria rajutan

    Sandhangan wis muncul ing tahap wiwitan pangembangan masarakat manungsa. Masyarakat kuno nggawe "sandhangan" mentah kanthi macem-macem bahan sing bisa ditemokake ing sekitare kanggo nglindhungi awake dhewe. Sandhangan manungsa sing pertama digawe saka kulit kewan, lan "kain" sing paling awal ...
    Waca liyane