Wanita Fashion Hollow Out Lace Lapel Pullover Sweater Rajutan Kasual

Katrangan singkat:

Papan Asal: Suzhou, China
Nomer Gaya: HRMWS42
Bahan: Wol utawa Adat
Gauge: 7GG utawa Custom
MOQ: 500 pcs / saben warna
Ukuran: Ukuran Khusus
Teknik: Rajutan Komputer
Werna: Custom miturut PANTONE
Jinis Pasokan: Layanan Custom OEM

Detail Produk

Tag Produk

Luwih saka 22 pengalaman produksi taun, nyedhiyakake produksi khusus luwih saka 300w sweter kanggo akeh merek klambi kondhang.

DETAIL PRODUK

Pabrikan sweter ngasilake fashion wanita kanggo sweter rajutan rajutan rajutan rajutan rajutan rajutan. Awak nganggo 7GG kanggo nggawe kardigan lan pointelle, lan trim kanggo iga, cocog karo mode Musim semi. Kekandelan OK, nggawe sampeyan anget. Digawe saka Materi wol 100%, apik kanggo bocah. Mesin pembungkus rajutan nganggo mesin komputer. Tangan alus banget. Mesthine bisa nindakake kaya sing dijaluk. Lan sampeyan bisa ngatur jahitan miturut praktik umum perusahaan.

PROSES PESANAN

1.Sing tuku ngirim TechPacks, swatch, conto asli, lsp kanggo rega / sampling.

2.Kita nggawe conto adhedhasar techpacks panuku, yen rampung, kita njupuk gambar menyang panuku lan ngirim conto kanthi ekspres menyang pembeli kanggo disetujoni.

3.Sawise pembeli mriksa sampel, lan konfirmasi supaya panggonan, mula kita bakal ngatur benang akeh buku lan ing wektu sing padha, kita bakal ngatur conto kanggo disetujoni kanggo nindakake massal. Sawise disetujoni PPS, pabrik kita bakal ngatur produksi adhedhasar sing disetujoni iki. Saben langkah bakal dikontrol kanthi ketat.

4. Sawise rampung, kita bakal ngatur pengepakan lan pengiriman kaya sing dibutuhake, konfirmasi saben pesenan bisa dikirim tepat waktu.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KELUARAN KAMI

Our Advantage12

TRANSPORTASI

TRANSPORTATION

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: