FAQ

Pitakon Paling Kerep

Butuh pitulung? Priksa manawa ngunjungi forum dhukungan kanggo jawaban babagan pitakon sampeyan!

Apa aku bisa pesen siji conto kanggo mriksa kualitas?

Ya, urutan sampel perlu lan bisa ditampa.

Apa bisa nggawe produk kanthi desain utawa logo merek dhewe ing produk kasebut?

Ya, Sampeyan bisa ngatur desain, logo, label dhewe ing produk.

Yen jumlah pesanan cilik banget, kaya 50-100 potong saben gaya saben warna. Apa kita nampa?

Ya, kita bisa nindakake, yen kita duwe kain stok sing cukup kanggo pesanan sampeyan.

Apa sampeyan duwe fasilitas kanggo nyithak lan nyulam?

Ya, iya, sampeyan mung kudu ngirim tata letak / kriya utawa ide sampeyan supaya bisa kustomisasi.

suwene sampeyan bakal entuk conto saka kita?

Kanggo klien anyar, sawise sampeyan mbayar biaya conto, sampeyan bakal entuk conto saka 3 nganti 7 dina; Kanggo pelanggan biasa, sawise maca instruksi, sampeyan bakal entuk conto saka 3 nganti 7 dina

Apa istilah pangiriman sing bisa sampeyan tawakake? Kepiye babagan wektu utama?

Kanggo conto lan pesanan cilik, butuh DHL / Fedex / UPS / EMS udakara 3-7 dina kerja. Kanggo akeh, wektu timbal butuh udakara 35-45 dina, lan pesanan akeh liwat pangiriman laut, biasane butuh 15-30 dina port pelanggan.

Apa jinis istilah pembayaran sing biasane didol?

Syarat pembayaran utama yaiku T / T. kita uga nggunakake istilah wong liya, nanging sawetara .Kanggo pesanan gedhe, deposit 30% nalika sampeyan pesen, saldo 70% pembayaran kudu dibayar nglawan salinan B / L.