Sweter V Neck Khusus Pria Kardigan Rajutan Intarsia

Katrangan singkat:

Papan Asal: Suzhou, China
Nomer Gaya: HRMMS01
Bahan:  Wol / Cashmere utawa Custom
Gauge: 12GG utawa Custom
MOQ: 500 pcs / saben warna
Ukuran: Ukuran Khusus
Teknik: Rajutan Komputer
Werna: Custom miturut PANTONE
Jinis Pasokan: Layanan Custom OEM

Detail Produk

Tag Produk

Luwih saka 22 pengalaman produksi taun, nyedhiyakake produksi khusus luwih saka 300w sweter kanggo akeh merek klambi kondhang.

DETAIL PRODUK

Sweter intarsia mens v neck iki digawe saka martha kasmir sing apik. Rasane anget lan nuduhake gambar pria sing lembut. Perlu lemari Saben wong. Bahan saka sweter iki nggunakake wol sing bisa digunakake, lan rajutan nganggo mesin komputer, digawe ing china, handfeel iku alus, lan pas banget nalika pas, bentuke apik. panel inten panel ngarep digunakake kanthi cara jacquard, kanggo lengen klambi lan awak bali kanthi warna sing padhet, yen sampeyan pengin nyetel warna, kita entuk panjaluk khusus sing disesuaikan. sweter iki digawe ing 12GG, mesthine sampeyan bisa milih ukuran sing pengin sampeyan tindakake, pabrik bisa nindakake 3GG, 5GG, 7GG, 9GG, 14GG, 16GG. Kanggo katrangan sweter V-neck, trim gulu kita nindakake lapisan dobel 2X2 RIB, kita dobel amarga bisa rumangsa luwih apik, kanggo trim ngisor lan trim cuff kita nindakake 2X2 RIB, panel ngarep kita nggawe intarsia jacquard kanggo nuduhake pola, awak bali lan lengen klambi, kita nggawe kaos padhet, lan sampeyan bisa ngganti warna sing dikarepake. kanggo ukuran conto, kita bisa nindakake adhedhasar panjaluk sampeyan.                                         

Konfigurasi sweter mens iki apik banget, saben langkah dikontrol ketat dening para pekerja, tujuane "kualitas tinggi, pangiriman sing akurat, lan efisiensi tinggi" .kanggo cara ngumbah, ing kene, ana sawetara saran kanggo sampeyan, kanggo sweter bahan wol, saranake ngumbah tangan, ngindhari ngumbah mesin, deterjen bisa ditambahake ing banyu adhem sawise dicelupake kanthi cepet, ngusap cahya lan ngumbah, aja lali ngetokake banyu nalika ngering, nyebar garing, aja nganti srengenge utawa nggantung, kanggo ngindhari deformasi draping, aja koleksi kudu wisuh lan garing dhisik, bisa disimpen bareng karo repeller serangga profesional, nanging kudu menehi perhatian supaya ora ana hubungan langsung antarane repeller serangga lan sandhangan.                                                  

Pungkasan, sing paling penting yaiku regane kompetitif banget, kita duwe pabrik khusus sweter dhewe, bisa ngontrol conto lan pangiriman akeh.   

Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas ing omah lan luar negeri kanggo ngrembug babagan kerja sama, ngunjungi & nuntun lan ngupayakake pembangunan umum.

Custom Men Knitted Cardigan
Custom Men Intarsia Sweaters
Custom Cashmere Knitted Sweaters
Custom V Neck Intarsia Sweaters
Custom V Neck Sweaters
Custom V Neck Cashmere Sweaters

PROSES PESANAN

1.Sing tuku ngirim TechPacks, swatch, conto asli, lsp kanggo rega / sampling.

2.Kita nggawe conto adhedhasar techpacks panuku, yen rampung, kita njupuk gambar menyang panuku lan ngirim conto kanthi ekspres menyang pembeli kanggo disetujoni.

3.Sawise pembeli mriksa sampel, lan konfirmasi supaya panggonan, mula kita bakal ngatur benang akeh buku lan ing wektu sing padha, kita bakal ngatur conto kanggo disetujoni kanggo nindakake massal. Sawise disetujoni PPS, pabrik kita bakal ngatur produksi adhedhasar sing disetujoni iki. Saben langkah bakal dikontrol kanthi ketat.

4. Sawise rampung, kita bakal ngatur pengepakan lan pengiriman kaya sing dibutuhake, konfirmasi saben pesenan bisa dikirim tepat waktu.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KELUARAN KAMI

Our Advantage12

TRANSPORTASI

TRANSPORTATION

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: