Pullover Custom Rib Knit Setengah Kerah Wanita Lengan Panjang Sweter

Katrangan singkat:

Papan Asal: Suzhou, China
Nomer Gaya: HRMWS01
Bahan:  50% poliester, 32% acylic, 18% viscose
Gauge: 12GG utawa Custom
MOQ: 500 pcs / saben warna
Ukuran: Ukuran Khusus
Teknik: Rajutan Komputer
Werna: Custom miturut PANTONE
Jinis Pasokan: Layanan Custom OEM

Detail Produk

Tag Produk

Luwih saka 22 pengalaman produksi taun, nyedhiyakake produksi khusus luwih saka 300w sweter kanggo akeh merek klambi kondhang.

DETAIL PRODUK

Klambi rajutan wanita nganggo gulu semi-dhuwur yaiku sing pengin diduweni saben wanita, sweter iki digawe saka 50% poliester, 32% acylic, 18% viscose. Lan rajutan nganggo mesin komputer. Digawe ing China. Kanggo materi iki , bisa dideleng ing endi wae, kaunggulane yaiku fastness iku apik, lan ora gampang cacat, kekuatan dhuwur, regane murah. Klambi iki elegan kanthi tekstur lan lurus ing jahitan. Iki nduweni kerah pipa sing apik. Ukurane dhuwur lan langsing, lan klambine wernane padhet. Mesthine sampeyan bisa ngatur warna sing dikepengini, kabeh wulu iki RIB, lan trim gulu yaiku RIB + TUBULAR, regangane apik banget, handfeel yen alus, yen sampeyan pas, sampeyan ora bakal ngrasakake tekanan. rok kasebut pas karo awak, nyorot kaendahan garis feminin sing kuwat, nuduhake rasa level tinggi, lan nyukupi kabutuhan macem-macem gaya kanggo saben dinane.

Gaun Sweater Lengan Panjang iki sing digawe ing 12GG, mesthine sampeyan bisa milih ukuran sing cocog sing pengin sampeyan lakoni, lan maneh, kanggo ukuran, kita bisa nindakake ukuran AS, ukuran EU, ukuran AU, ukuran Asia, lan bisa nampa ukuran sing sampeyan requst.

Minangka sumber pabrik sweter oem, kita bisa ngontrol kualitas barang lan wektu pangiriman, produk kualitas paling apik kanggo para pelanggan yaiku misi kita, ing wektu pangiriman sing dijanjekake yaiku iman sing apik, yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kula, kita remen mangsuli kanggo sampeyan, nunggu priksaan.

Custom Sweater Dress
Custom Pullovers Sweater Dress
Custom Lsdies Sweater Dress
Custom Rib Knit Sweater Dress

PROSES PESANAN

1.Sing tuku ngirim TechPacks, swatch, conto asli, lsp kanggo rega / sampling.

2.Kita nggawe conto adhedhasar techpacks panuku, yen rampung, kita njupuk gambar menyang panuku lan ngirim conto kanthi ekspres menyang pembeli kanggo disetujoni.

3.Sawise pembeli mriksa sampel, lan konfirmasi supaya panggonan, mula kita bakal ngatur benang akeh buku lan ing wektu sing padha, kita bakal ngatur conto kanggo disetujoni kanggo nindakake massal. Sawise disetujoni PPS, pabrik kita bakal ngatur produksi adhedhasar sing disetujoni iki. Saben langkah bakal dikontrol kanthi ketat.

4. Sawise rampung, kita bakal ngatur pengepakan lan pengiriman kaya sing dibutuhake, konfirmasi saben pesenan bisa dikirim tepat waktu.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KELUARAN KAMI

Our Advantage12

TRANSPORTASI

TRANSPORTATION

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: