Custom Half-High Stand Collar Patch Cashmere Men Rajutan Sweater Pullover

Katrangan singkat:

Papan Asal: Suzhou, China
Nomer Gaya: HRMNM02
Bahan:  Cashmere utawa Custom
Gauge: 12GG utawa Custom
MOQ: 500 pcs / saben warna
Ukuran: Ukuran Khusus
Teknik: Rajutan Komputer
Werna: Custom miturut PANTONE
Jinis Pasokan: Layanan Custom OEM

Detail Produk

Tag Produk

Luwih saka 22 pengalaman produksi taun, nyedhiyakake produksi khusus luwih saka 300w sweter kanggo akeh merek klambi kondhang.

DETAIL PRODUK

Turtleneck kasmir pria khusus, pilih bahan baku kasmir murni berkualitas tinggi, dikombinasikake karo proses produksi sing canggih, nganggo rajutan mesin komputer impor Jerman, rasane kasmir lancar, mewah mewah, gaya unik, handfeel alus, suede lengkap, pengawetan panas sing apik, apik tekstur, nyerep lembab, nyaman dipakai. sweter digawe saka provinsi jiangsu ing China, warna sweter dadi coklat utawa abu-abu, warna sing gampang lan gampang bisa menehi efek visual sing kapisan kanggo wong, kerah yaiku kerah separo turtleneck, lan kerah yaiku 1 x1 Lapisan dobel RIB, placket jarum jarum lengkap lan jahit, Mesthi, yen sampeyan pengin ngganti zipper, ora apa-apa, lan kanggo sweter khusus iki, kita pasang ing posisi pundhak lan sikut. Sweter kasebut digunakake ing 12GG. Yen sampeyan luwih akeh prihatin babagan kerapatan lan kesenjangan sweter, wenehake katrangan lengkap babagan sampeyan.

Kajaba iku, ing kene, kita duwe sawetara saran babagan cara ngumbah. Njaga sweter supaya resik, asring diganti, nyegah ngengat, efek reresik garing iku apik, yen ngumbah ing omah, gunakake banyu adhem kanggo nambah deterjen kasmir profesional, ati-ati aja garing lan garing, yen sandhangan duwe masalah pil, pompon kudu dipotong nganggo gunting supaya ora bisa dirawat amarga benang sing ilang.

Kita minangka pabrik sumber khusus sweter profesional, kita njupuk kualitas minangka misi, yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami, sampeyan bakal bisa mriksa.

Custom Patches Cashmere Sweater
Wholesale Men Knitted Pullover Sweater
Custom Patches Pullover Sweater
OEM Knitted Pullover Sweater

PROSES PESANAN

1.Sing tuku ngirim TechPacks, swatch, conto asli, lsp kanggo rega / sampling.

2.Kita nggawe conto adhedhasar techpacks panuku, yen rampung, kita njupuk gambar menyang panuku lan ngirim conto kanthi ekspres menyang pembeli kanggo disetujoni.

3.Sawise pembeli mriksa sampel, lan konfirmasi supaya panggonan, mula kita bakal ngatur benang akeh buku lan ing wektu sing padha, kita bakal ngatur conto kanggo disetujoni kanggo nindakake massal. Sawise disetujoni PPS, pabrik kita bakal ngatur produksi adhedhasar sing disetujoni iki. Saben langkah bakal dikontrol kanthi ketat.

4. Sawise rampung, kita bakal ngatur pengepakan lan pengiriman kaya sing dibutuhake, konfirmasi saben pesenan bisa dikirim tepat waktu.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KELUARAN KAMI

Our Advantage12

TRANSPORTASI

TRANSPORTATION

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: