Sweater Natal Jacquard Wanita Khusus

Katrangan singkat:

Papan Asal: Suzhou, China
Nomer Gaya: HRMGS01
Bahan:  Katun utawa Adat
Gauge: 12GG utawa Custom
MOQ: 500 pcs / saben warna
Ukuran: Ukuran Khusus
Teknik: Rajutan Komputer
Werna: Custom miturut PANTONE
Jinis Pasokan: Layanan Custom OEM

Detail Produk

Tag Produk

Luwih saka 22 pengalaman produksi taun, nyedhiyakake produksi khusus luwih saka 300w sweter kanggo akeh merek klambi kondhang.

DETAIL PRODUK

Sweter pullover crewneck bocah-bocah wadon khusus. Bisa disesuaikan miturut sweter gaya mode eksklusif ambegan kaya bocah.

Sweter abang, Sampeyan katon apik banget nalika katon. Lan pancen apik banget. Amarga sweter iki digawe kanggo bocah, mula kita nggunakake katun murni, mesthine bahan kasebut, bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan. Lan kanggo warna, sampeyan uga bisa ngganti apa sing sampeyan karepake. kita bisa nindakake adhedhasar panjaluk sampeyan. kanggo rincian trim ngisor * trim manset lan trim gulu, kita nindakake 1 * 1 RIB, lan kanggo placket, kita langsung mundur saka awak, lan menjahit tombol , kanggo tombol, sampeyan uga bisa ngganti sing sampeyan karepake, amarga sweter iki yen kanggo bocah, kita tambahake tape gulu ing lapisan leher kanggo nglindhungi. ing ndhuwur lapisan manset, kita nggawe bordir, tata letak iki wis rampung, sampeyan bisa nyedhiyani tata letak sing sampeyan karepake, kita bisa nindakake adhedhasar sampeyan. ing dhadha ngarep, ana siji tambalan. kanggo bagean, yen sampeyan pengin rajutan langsung, uga cocog, mesin komputer kita bisa ketemu.

Kanggo sweter kanggo bocah, Kita duwe persyaratan kualitas sing luwih ketat, lan kanggo iki kita duwe tim QC khusus sing tanggung jawab kanggo iki, sampeyan ora perlu kuwatir babagan bahan lan kualitas sweter, titik cacat mosit yaiku produsen, rega murah banget kompetitif. Muga-muga ngirim produk sing paling apik lan paling aman kanggo saben pelanggan. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana hubungi kami, nunggu priksaan.

Custom Girl Christmas Sweater
Custom Christmas Sweater
Custom Girl Jacquard Sweater
Custom Jacquard Sweater

PROSES PESANAN

1.Sing tuku ngirim TechPacks, swatch, conto asli, lsp kanggo rega / sampling.

2.Kita nggawe conto adhedhasar techpacks panuku, yen rampung, kita njupuk gambar menyang panuku lan ngirim conto kanthi ekspres menyang pembeli kanggo disetujoni.

3.Sawise pembeli mriksa sampel, lan konfirmasi supaya panggonan, mula kita bakal ngatur benang akeh buku lan ing wektu sing padha, kita bakal ngatur conto kanggo disetujoni kanggo nindakake massal. Sawise disetujoni PPS, pabrik kita bakal ngatur produksi adhedhasar sing disetujoni iki. Saben langkah bakal dikontrol kanthi ketat.

4. Sawise rampung, kita bakal ngatur pengepakan lan pengiriman kaya sing dibutuhake, konfirmasi saben pesenan bisa dikirim tepat waktu.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KELUARAN KAMI

Our Advantage12

TRANSPORTASI

TRANSPORTATION

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: