Hubungi Kita

SUZHOU INDUSTRIAL PARK HAIERMEI KNITTING GARmentsS CO., LTD

JABATAN SALES INTERNASIONAL

Kontak:Andy

whatsapp:+86 17351220997

Alamat:Bangunan 19, Leader Classical, 258 Shengpu Road, Suzhou Industrial Park, provinsi Jiangsu, China

Wektu Standar China

Sen kanggo Jum

Wektu Response Konsultasi

Wektu kerja 08: 30-17: 30 Bales sajrone 10 menit
Wektu Non-Kerja17: 30-21: 30 Mbales sajrone 2 jam
Wektu Turu21: 30-08: 30 Mbales sajrone 24 jam

Kita bakal nyedhiyakake layanan kanthi cepet. Amarga prabédan wektu global, kita ora bisa mangsuli kapan wae. Yen sampeyan butuh komunikasi ing wektu, pilih wektu paling apik kanggo ngubungi kita miturut grafik wektu ing ndhuwur.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita