Babagan Kita

HAIERMEI

Perusahaan kita ditemokake ing taun 1999
Perusahaan kita selawase 20.000 meter persegi
kita duwe luwih saka 300 karyawan
kita duwe 40 manajemen teknis
kita duwe 130 set macem-macem mesin komputer jarum
kita output tahunan 3 yuta sweter

PROFIL PERUSAHAAN

Suzhou Industrial Park Haiermei rajutan rasukan Co., Ltd. minangka produksi tekstil lan produksi sandhangan profesional lan perusahaan ekspor. Iki ditemokake ing taun 1999; dununge ing Taman Industri Suzhou. Lan nduweni lingkungan sing apik lan transportasi sing trep.

Saiki R&D lan departemen desain wis didegake ing Suzhou, China. Lan kita duwe departemen profesional liyane miturut kabutuhan produksi lan manajemen, kanggo ngontrol quatity saben langkah. Kita umume nggawe Sweater Pria & sweter Wanita & sweter Anak. Lan kita bisa nggawe gaya khusus kayata sulaman, manik-manik, pancing tangan, lan seri percetakan. Lan produk umume didol menyang China, Jepang, Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Australia, Italia, Mexico, Spanyol, lsp. dipercaya banget. saka kahanan rumit, kita ngatasi kesulitan lan entuk prestasi sing luar biasa.

Basis Produksi Haiermei: Suqian Xiangtailong Textile Technology Co., Ltd. jembaré 20.000 meter persegi. Perusahaan kita duwe kekuatan komprehensif sing kuat: kita duwe luwih saka 300 karyawan, antarane, duwe manajemen teknis 40. Lan kita duwe 130 set macem-macem mesin komputer jarum: 3GG 5GG 7GG 30sets, 12GG 75sets, 14GG 25 set, lan peralatan canggih kayata disk jahitan, cuci, setrika, kunci datar, detektor jarum, lsp. Perusahaan kami duwe peralatan produksi sing lengkap, pondasi manajemen solid, kekuatan teknis sing kuat, kualitas produk sing stabil, lan output 3 juta saben taun sweater.

Perusahaan kami menehi perhatian marang peningkatan teknologi produksi, berorientasi pasar lan berorientasi pelanggan, lan kanthi lengkap ngetrapake sistem manajemen mutu standar internasional. Perlu "kualitas tinggi, pangiriman akurat, lan efisiensi tinggi" minangka tujuan produksi lan manajemen perusahaan. Mendesak "minangka misi perusahaan.

Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas ing omah lan luar negeri kanggo ngrembug babagan kerja sama, ngunjungi & nuntun lan ngupayakake pembangunan umum !!!

BUDAYA ENTERPRISE

VISI ENTERPRISE

Gawe merek internasional, bangun atusan taun perusahaan

MISI ENTERPRISE

Manajemen Berkelanjutan, Merek Langgeng

KONSEP pangembangan

Inovasi minangka jiwa pangembangan Haiermei

SEMANGAT TIM

Layanan paling apik, efisiensi tinggi

SERTIFIKAT

CE3143

Kauntungan Kita

Pengalaman

Pabrik kita wis diadegake sajrone 22 taun, khusus kanggo bisnis sweter, kualitas dikontrol kanthi ketat.

Pabrik dhewe

Kanthi akeh mesin komputer, mesin jahit, tabel setrika pembuangan, lan peralatan liyane, saben produk dibutuhake kanggo entuk keunggulan.

Rega sing wajar

Kita duwe pabrik dhewe, pancen bakal menehi rega paling apik kanggo para pelanggan.

Nyedhiyakake layanan

Nyedhiyakake layanan mandheg, dhukungan kanggo proses khusus nganggo sketsa lan conto, lan pangolahan OEM, welcome to consult.

Pangiriman ing wektu

Nduweni macem-macem lini produksi kanggo rajutan rajutan, kanthi output tahunan 5 yuta PC, supaya wektu pangiriman produk.

Layanan enten

Bekerja kanthi tenanan kanggo nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan sing luwih kepenak, lan entuk kemajuan umum kanthi kualitas.

Proses Pesenan

  • 01

    Tuku kirim TechPacks, swatch, conto asli, lsp kanggo rega / sampling.
  • 02

    Kita apa conto adhedhasar techpacks panuku, nalika rampung, kita njupuk gambar menyang panuku lan ngirim conto kanthi ekspres menyang pembeli kanggo disetujoni.
  • 03

    Sawisepanuku mriksa conto, lan konfirmasi urutan panggonan, mula kita bakal ngatur benang akeh buku lan ing wektu sing padha, kita bakal ngatur conto kanggo disetujoni kanggo nindakake akeh. sawise PPS disetujoni, pabrik kita bakal ngatur produksi adhedhasar sing wis disetujoni. Saben langkah bakal dikontrol kanthi ketat.
  • 04

    Sawise rampung akeh, kita bakal ngatur pengepakan lan pengiriman kaya sing dibutuhake, konfirmasi saben pesenan bisa dikirim tepat waktu.







Proses Produksi

miwiti

pungkasan
  • 01

    Bahan baku

  • 02

    Benang nduwurke tumpukan

  • 03

    Panel rajutan

  • 04

    Pemeriksaan awal cacat panel

  • 05

    Panelitian kaping pindho lan cocog

  • 06

    Njahit

  • 07

    Ngumbah

  • 08

    Setrika

  • 09

    Pengawasan

  • 10

    Pengepakan

  • 11

    Deteksi logam

  • 12

    Paket lan pangiriman

  • 13

    Transportasi

Wektu Standar China

Sen kanggo Jum

Wektu Response Konsultasi

Wektu kerja 08: 30-17: 30 Bales sajrone 10 menit
Wektu Non-Kerja17: 30-21: 30 Mbales sajrone 2 jam
Wektu Turu21: 30-08: 30 Mbales sajrone 24 jam

Kita bakal nyedhiyakake layanan kanthi cepet. Amarga prabédan wektu global, kita ora bisa mangsuli kapan wae. Yen sampeyan butuh komunikasi ing wektu, pilih wektu paling apik kanggo ngubungi kita miturut grafik wektu ing ndhuwur.