Napa PILIH KAMI?

  • syabout

babagan kita

sugeng rawuh

Suzhou Industrial Park Haiermei rajutan rasukan Co., Ltd. minangka produksi tekstil lan produksi sandhangan profesional lan perusahaan ekspor. Iki ditemokake ing taun 1999; dununge ing Taman Industri Suzhou. Lan nduweni lingkungan sing apik lan transportasi sing trep.
Saiki departemen R&D lan desain wis didegake ing Suzhou, China. Lan Pangkalan Produksi Haiermei: Suqian Xiangtailong Textile Technology Co., Ltd. Jembaré 20.000 meter persegi. Perusahaan kita duwe kekuatan komprehensif sing kuat: kita duwe luwih saka 300 karyawan, kalebu dheweke, duwe 40 manajemen teknis.

maca liyane
ndeleng kabeh
  • Tips kanggo ora ngeculake wol ing sweter wol

    1. Trik kanggo sweter wol supaya ora ngeculake rambut: Larutake sendok makan pati ing setengah cekungan banyu adhem, rendhem sweter wol lan jupuk metu tanpa dipulas, dicelupake lan lebokake ing banyu kanthi dicuci sithik bubuk, rendhem nganti 5 menit. jaring 2. Lapisan tipis skala w ...

  • Tips kanggo nyuda listrik statis ing sweter

    Nalika nyandhang lan nyopot sweter, kontak fisik karo wong liya, utawa ora sengaja ndemek barang logam, asring tiba-tiba diluncurake. Sampeyan bisa uga ndeleng percikan listrik ing udhara. Ora mung tangan sampeyan sing bakal cilaka, nanging uga listrik statis sing asring ...

  • Bedane sweter lan sweter

    Konseptual sweter kasebut kalebu sweter rajutan. Knitwear minangka konsep sing luwih jembar. Pakaian rajutan bisa dipérang dadi rajutan katun lan rajutan wol, lan sweter kalebu rajutan wol. Sweter rajutan sing asring diarani umum yaiku kain tenunan sing ditenun ...

  • Klasifikasi Organisasi Cardigan.

    -Jahitan Flat uga dikenal minangka organisasi level weft, organisasi kanthi sisi siji. Pengaturan jarum nyulam: kaos rajutan kanthi jarum lengkap ing amben jarum siji. Kain kasebut nduweni sifat ekstensif melintang lan melengkung, lan gampang roboh sawise ...